01.03.
СПАРТАК ВОЈПУТ - ЈУГОВИЋ 22:21
КАДА ДРУГИ МИСЛЕ НА ТЕБЕ ...

 

Суперлига Србије
СПАРТАК ВОЈПУТ - ЈУГОВИЋ 22:21 (13:10)

 

У дерби сусрету 15. кола Суперлиге Србије виђен је, уместо врхунског, готово просечан рукомет.

Томе је, свакако, допринела чињеница да су са паркета дворане у Дудовој шуми овога пута изостали понајбољи играчи обеју екипа : Белош, Црноглавац, Чупић и Лојаничић.

Каћани су се прописно испромашивали, пропустивши, између осталог, да реализују чак пет седмераца, што је несхватљиво за екипу која рефлектује на пласман у плеј оф. Свакако, ваља истаћи низ успешних интервенција голмана Југовића Дејана Милосављева, који је у потпуности оправдао поверење свог ментора у репрезентацији Србије, Бранислава Зељковића, тренера Спартака.

Ипак, лавовски посао за Југовић вечерас су одрадили Рудар и Металопластика, победивши на свом терену директне супарнике небескоплавих у борби за пласман у такозвану мини лигу, Железничар и Црвену Звезду.

Каћанима ће бити довољне победе у Храму, над Пожаревцем и Планинком, за испуњење жељеног циља. А оптимизам у редовима Каћана буја, јер ће Југовић већ у следећем мечу наступити осетно појачан, повратком опорављеног Белоша и наступом новајлије из Врбаса, Николе Перовића, изузетног стрелца са бековске позиције.

Играчи Југовића очекују драгоцену подршку својих навијача у самој завршници ове суперлигашке етапе, како би изабраници тренера Николе Марковића наступили у плеј офу, у мини лиги познатијој по називу ''ком опанци, ком обојци''.

743 Прегледа