14.08.
Теку литре зноја
КАЋАНИ ТРЧЕ ПО СИГЕТУ

Рукометаши ''Југовића'' кренули су у нове радне победе. Под тренерском палицом Драгана Врговића, започели су припреме за нову такмичарску сезону. Како то околности у нашем друштву налажу, ''Југовић'' ће цео тренажни процес обавити у свом месту, на прелепим теренима СЦ Сигет и у дворани ''Храм''.

У тренажни процес је укључено неколико најталентованијих кадета, а, због обавеза према репрезентативним селекцијама, одсутни су : Дејан Милосављев, Немања Ратковић и Никола Куртеш. Александар Куртеш је добио продужени одмор.

Немања Вучићевић се преселио у Мађарску, А Душан Шипка у Израел. У току су преговори са мађарским суперлигашем ''Татабањом'', око трансфера играча Николе Црноглавца. За сада, једино појачање са стране је талентовани бек из Зајечара, Марко Жикић.

Међу младим играчима и тренерима влада огромно интересовање за долазак у Каћ, јер је ова средина најбржи пут за афирмацију младих рукометаша и рукометних тренера. Драгану Врговићу у раду помаже изузетно талентовани и вредни тренер кадета Страхиња Жарковић.

827 Прегледа