03.10.
Деца су украс рукометног света
''ХРАМ'' ВРВИ ОД РАДОСНЕ ДЕЦЕ

У последњих месец дана, на позив РК ''Југовић'' пријавило се преко педесет дечака и девојчица, који су укључени у тренажни процес клуба. У овим тешким временима, у којима се деца опредељују за разне спортове, у разноразним приватним школама, ово је охрабрујући податак за рукометни спорт у Србији.

Каћани су свесни да је РК ''Југовић'' један од најпризнатијих рукометних клубова у Србији, освајач европског купа, члан рукометне елите своје дртжаве већ 32. сезону узастопно, место на којем ће се деца, на најлепши могући начин, учити спорту и животу, постати победници, репрезентативци и уважени чланови друштва.

Са дечацима и девојчицама раде професори Борис Жарковић и Душан Покрајац, те њихов сарадник, искусни тренер Златко Новак, једна од личности по којој се каћки рукометни колектив надалеко препознаје. А све то под будним надзором директора клуба Драгана Врговића, који је уједно и шеф стручног штаба свих селекција РК ''Југовић''.

Упис је у току, а дворана ''Храм'' врви од деце, која рукомет изнад свега воле, јер то је нешто што се подразумева у овој спортској средини.

862 Прегледа