25.10.
''Југовић'' савладао неугодног противника
ЈУГОВИЋ - МОРАВА 31:26

Вечерас су рукометаши ''Југовића'' остварили значајну победу у дуелу са искусним и нимало лаким саставом ''Мораве''. Са два нова бода Каћани лакше дишу и са много више оптимизма улазе у наредне првенствене окршаје.

Домаћи тим je у одбрани акценат ставио на чување одличног пивота Михајловића, док су гости, веома често и фластером, покушавали изоловати из игре репрезентативца Белоша. Каћани су успешно обавили примарни задатак у фази одбране, али су зато занемарили опрезну игру ка гостујућим бековима, који су вешто користили ''спуштени гард'' играча домаће екипе, неретко постижући лаке голове.

После дуже времена, у свом стилу, маштовито и убојито, заиграо је креатор игре ''Југовића'' Милан Лисица, који је поново, на себи својствен начин, владао ситуацијом на терену. У другом делу сусрета, када су се његови саиграчи ''уплашили победе'', разбранио се репрезентативни чувар мреже Дејан Милосављев, који је остварио 22 одбране, уз 3 скинута седмерца.

По рецепту Крагујевчана и Шапчана, Плањани су последњих десет минута сусрета заиграли ''дивљу'' дубоку зону, на коју су најбоље одговорили крилни играчи домаћих Врговић и Селеши, постижући кључне голове за свој тим.

Драгоцена победа ''Југовића'', нови бодови и јуриш ка горњем делу првенствене табеле.

615 Прегледа