27.02.
Суперлига Србије, 15. коло
МОРАВА - ЈУГОВИЋ 26:26 (11:11)

У последњој секунди ове не баш кавлитетне, али изузетно занимљиве утакмице, Милан Лисица је, атлетски речено, ''ушао у пуцањ'' и прецизним шутем, по земљи, донео бод ''Југовићу''.

Осетила се, поготово на играчима ''Југовића'', велика оптерећеност коначним исходом меча који ће, у крајњем случају, донети превагу у надметању у оквиру плеј-аута. Каћани су начинили много техничких грешака, олако су губили лопту, али су, ипак, успевали да одржавају какав – такав резултатски прикључак. Ипак, када су у 57. минуту сусрета Плањани имали предност од два гола, при резултату 25:23, мало ко од присутних у дворани је веровао у поделу плена.

Уз човека у чијим је рукама на крају био мач коначног исхода сусрета, Милана Лисицу, у редовима ''Југовића'' истакли су се Немања Белош и Никола Врговић.

Следећег викенда  на програму је права рукометна посластица, у дворану ''Храм'' стиже најпријатније изненађење првенства, екипа ''Пожаревца''. Изабраници тренера Драгана Врговића добро памте пораз од седам голова у првом делу првенства, те ће се, засигурно, добро припремити за достојан резултатски реванш, као недавно против ''Слоге''.

605 Прегледа