26.03.
Плеј - аут, 1. коло
Југовић - Железничар 29:18 (15:11)

Каћки рукометаши су смогли снаге да гледаоцима приуште лепу и допадљиву игру, против не баш изазовног и инспиративног противника.

Током целог сусрета састав ''Југовића'' је био неприкосновен на терену, а момци из Ниша су се борили и пружали отпор у мери која је била прилагођена њиховом играчком квалитету.

Тренер Драган Врговић је на овој утакмици пружио шансу играчима који немају запаженију минутажу на терену, а прилику је у највећој мери искористио 19-огодишњи голман Зоран Андрић, који је бранио једно полувреме и успео да сакупи чак 11 одбрана. После дуже паузе, на гол је стао и Мијодраг Матић, врло успешно, што је за сваког појединца, после одређене паузе, јак покретачки мотив.

Екипа ''Железничара'' је пружила запажену игру у одбрани, у појединим деловима утакмице, користећи опуштенији приступ игри противничких бекова.

Најлепши тренутак на утакмици догодио се у 18. минуту, када се брзоноги крилни играч Каћана, Никола Врговић, попут Викинга устремио ка противничком голу, направивши прави слалом кроз одбрану ''Железничара'', на крају свој ''харпун'' убацивши у мрежу гостију.

508 Прегледа