16.04.
Плеј - аут, 4. коло
ЈУГОВИЋ - РУДАР 27 : 27 (14 : 14)

Уљуљкани водећом позицијом на табели, рукометаши ''Југовића'' су прилично ноншалантно ушли у дуел са солидном екипом ''Рудара''. Слабо су Каћани играли у самој завршници напада, што су момци у зеленим дресовима успевали на школски начин да казне. Нису рукометаши домаће екипе имали решење за конкретну игру гостију у нападу, посебно за двојицу изузетних голгетера, Александра Бабића и Ненада Недељкова.

Права драма на терену наступила је у последњих десетак минута сусрета. Након игре гол за гол, гости су, три минута пре краја сусрета, стекли предност од готово недостижна два гола и чинило се да ће у своје рударско место понети оба бода.

Ипак, у самој завршници меча голман домаћих Дејан Милосављев успео је да заустави неколико снажних шутева противничких играча, али је, у фото-финиш завршници, изванредни Ненад Недељков успео да поравна резултат. У последњем секунду меча Милан Лисица је погодио пречку.

Права је штета што, због неизвесног исхода, Каћани нису имали прилике да виде неколицину изузетно талентованих рукометаша, који представљају будућност ''Југовића''.

У следећем колу екипа ''Југовића'' гостује у Крагујевцу.

517 Прегледа