27.05.
Плеј - аут, 10. коло
ЈУГОВИЋ - РАДНИЧКИ 32:31 (14:15)

Растерећени  у погледу коначног исхода утакмице, рукометаши ''Југовића'' и ''Радничког'' приказали су веома допадљиву игру, у фази напада, због чега је објективна каћка публика аплаузом испраћала успешне акције актера овог двобоја.

Иако је из састава каћког суперлигаша, због повреде, изостало неколико првотимаца, тренер Драган Врговић је шансу пружио низу голобрадих младића, који су у потпуности искористили своју шансу. Пре свега се то односи на двојицу осамаестогодишњака, Николу Хајдера и Николу Богојевића. Сјајним асистенцијама Никола Хајдер је оправдао очекивања да израста у врсног организатора игре, а са два врло ефектна поготка Никола Богојевић је најавио да стасава у голгетера раскошног репертоара.

Ноншалантном игром у одбрани, рукометаши домаће екипе нису могли да нађу решење за врло расположеног, искусног леворуког голгетера гостију, Милана Ђукића.

Каћани су замајац у игри остварили од 50. минута сусрета, лако одржавали предност од два гола, али су се, на самом завршетку утакмице, ипак поиграли нервима својих навијача. Ипак, голом Николе Врговића, у последњој минути утакмице, ''Југовић'' је стекао минимално вођство, а играчи гостујуће екипе у последњем нападу одиграли су ризичну комбинацију, која им није уродила плодом.

Каћани су победом завршили ову такмичарску сезону, у којој су још једном показали да су клуб неисцрпног играчког потенцијала, у који се играчи увек радо враћају и помажу свом ''Југовићу'' да опстане и истраје.

463 Прегледа