21.09.
Суперлига, 3. коло
ЈУГОВИЋ - ШАМОТ 21:24 (10:8)

Рукометаши ''Југовића'' су поклекли у дуелу са екипом која, објективно гледано, спада у доњи дом наше ''суперице''.

Борили су се Каћани све до средине другог полувремена, држали резултатско преимућство од једног до три гола, али је овај тим Каћана, очигледно, много слабији од оног прошлогодишњег.

У првом делу сусрета бриљирали су голмани на обе стране. Ђорђевић и Станојловић су хватали и немогуће лопте, али је, чини се, импулс свог голмана на одговарајући начин прихватила само екипа из Аранђеловца.

У последњој трећини првог полувремена, при вођству Каћана од два гола разлике, у једној бриљантној завршници голгетер домаћих, Никола Врговић, повређен је, испоставило се, у толикој мери да до краја сусрета није могао да уђе на терен. Некако у том периоду тренер гостију Ломић у игру је убацио ''времешног IQ момка''  Томића, који је паметним, рационалним проигравањима повезао редове своје екипе, па су, од средине другог полувремена, Аранђеловчани у потпуности преокренули ток утакмице у своју корист.

Голман домаћих Станојловић у другом полувремену је, буквално, био препуштен на милост и немилост разгоропађеним стрелцима гостију, поготово корпулентном пивоту Милинићу, који је, у многим елементима, био нерешива енигма за домаћи тим.

Неочекиван пораз ''Југовића'', који је упалио лампицу упозорења, јер је очигледно да овај тим Каћана не поседује, пре свега, менталну снагу која би требала да краси екипу из Каћа.

490 Прегледа