15.10.
Запажено издање каћке младости
Ц. ЗВЕЗДА - ЈУГОВИЋ 32:29 (16:13)

Дуел између првог и последњег на табели протекао је у знаку обострано брзе и ефикасне игре. Велики је ово добитак за младе играче ''Југовића'', који су у потпуности искористили драгоцену минутажу против фаворита, и то на његовом паркету.

Брза крила Селеши и Врговић ставила су се у функцију динамичне бековске линије своје екипе, пре свега Лисице, Хајдера, Карана, а у другом полувремену и шутерски расположеног Жикића. Снажни пивотмен Ратковић се одлично носио са одбраном црвено – белих, једнако запажено играјући и у фази напада и у фази одбране.

Предност Црвене Звезде кретала се у распону од два до пет голова. Нису се Каћани предавали нити једног тренутка, увек су ''дували за врат'' домаћину и та упорност, уз наглашену борбеност и врло креативну игру у нападу, највећи су добитак у овом мечу за састав ''Југовића''.

Тренер Марковић је мирно и врло вешто водио свој састав, испољавајући максимално разумевање за наглашену младост тима који предводи са клупе. Без сумње, уз даљи упоран и дисциплинован рад, овај тим ''Југовића'' ће се равноправно носити са осталим сузперлигашима.

435 Прегледа