25.02.
Суперлига Србије, 18. коло
Југовић - Ц. Звезда 24:24 (15:11)

Мостарци су, давних година, рекли – Можемо ми саградити још бољи и старији Стари мост. Каћани су у други део првенствене сезоне кренули са подмађеном младом екипом, која је вечерас, игром и залагањем, импресионила присутне на трибинама.

Од првог минута сусрета Каћани су стекли резултатску предност, која се кретала у распону од једног до четири гола. Предвођена сјајним голманом Милосављевим одбрана ''Југовића'', у којој је на предњем бриљирао талентовани Хајдер, успела је да укроти голгетере ''Црвене Звезде''.

Само почетком другог полувремена Каћане је ухватила паника, када су Београђани изједначили резултат, али су се изузетно расположени Врговић и Милосављев поново издигли изнад тешке ситуације, и Каћки брод повели ка знатнијој резултатској предности.

У самој завршници, борба прса у прса и, на крају, велики резултатски подвиг младог каћког тима, који је, освајањем једног бода, доказао да ''Југовић'' добија плејаду изузетно квалитетних појединаца, који ће свој клуб врло брзо вратити на стазе старе славе.

396 Прегледа