02.06.
СРЛС, Плеј-аут, 10. коло
ЈУГОВИЋ - ПАРТИЗАН 31:30 (15:15)

У меч са изузетно младим саставом ''Партизана'' рукометаши ''Југовића'' ушли су са само једним циљем, да победом избегну пласман на само дно првенствене табеле.

Каћани су се добро држали до средине првог полувремена, да би, предвођени изванредним реализатором, пивотом Вуком Миленковићем, за чију игру каћки рукометаши нису проналазили одговарајуће решење, Београђани преузели игру и резултат у своје руке.

 

Почетком другог полувремена црно – бели су у неколико наврата имали предност од два гола, да би домаћи тим, предвођен сјајним стрелцима Врговићем и Лисицом, те изузетно запаженим голманом Андрићем,  у 39. минуту успео резултатски да стигне, а у 46. минуту и престигне противничку екипу.

Права драма уследила је у последњих десет минута сусрета, у којима су противници играли гол за гол, да би, у последња два минута сусрета, голман Андрић, са неколико сјајних интервенција и капитен Врговић, после одлично изведеног и голом круинисаног напада, ''Југовићу'' донели победу. На крају, 31:30 за ''Југовић'', који је овом победом избегао пласман на последњу позицију на првенственој табели.

474 Прегледа