11.08.
ПРИПРЕМЕ У ПУНОМ ЈЕКУ
Трба и ''млади револвераши''

Првог августа су почеле припреме прве екипе РК ''Југовић''. Одвијају се у спортској дворани ''Храм'' и на спортском центру Сигет.

Управа клуба, предвођена изузетно агилним председником Момчилом Лубурићем, од ове сезоне тренерску палицу је поверила искусном и доказаном стручњаку Ђурађу Трбојевићу, који је, пре тачно 29 година, постао играч каћког прволигаша, тада велике Југославије.

Игром и понашањем, Ђурађ Трбојевић је пленио пажњу загрижених љубитеља рукомета, од којих су многи били склони тврдњи да оно, што Трба демонстрира на рукометном терену, то може само Мирза Делибашић, али у кошарци.

Луцидност, правовремен и прецизан шут, те сјајна игра у одбрани, красили су популарног Трбу као играча, а  темељна припрема и сјајно руковођење са клупе красе Трбу као тренера.

Искусни љубитељи рукомета у шали кажу да је Трба постојан као Џон Вејн, а ове сезоне на располагању ће имати екипу сјајних ''младих револвераша'', који су минуле сезоне пребродили тешке суперлигашке испите и муке.

Каћани са пуно оптимизма очекују нову суперлигашку сезону, 34. узастопну у најелитнијој конкуренцији државе у којој се такмиче.

473 Прегледа