23.09.
Суперлига Србије, 1. коло
ЈУГОВИЋ - Ц. ЗВЕЗДА 22:26 (10:11)

У веома динамичној, и у већем делу сусрета неизвесној утакмици, рукометаши ''Југовића'' су се у лепом светлу представили својим навијачима и рукометној јавности, а играчи ''Црвене Звезде'' су показали да ће у овом првенству, с правом, јуришати на плеј - оф.

Утакмицу је сјајно отворио млади голман Каћана Андрић, који је зауставио низ противничких напада, дајући подстрека саиграчима, предвођеним изузетно ангажованим и ефикасним капитеном Врговићем, да се до краја првог полувремена равноправно боре са реномираним противником.

Међутим, Каћани нису имали рецепт за изузетно продорног и ефикасног бека Мандића, који је немилице решетао гол домаћина.

У другом полувремену ''Звезда'' је кренула силовито, али су се Каћани пренули у 48. и 49. минуту, поново стекавши минималну резултатску предност. Но сам финиш меча, последњих седам минута утакмице, у потпуности је припао гостима, који су остварили победу од четири гола разлике.

 

Уз капитна Врговића, у другом полувремену у редовима ''Југовића'' запажену партију пружио је и млади плеј Каран. Све у свему, охрабрујуће издање ''Југовића''.

336 Прегледа