21.10.
Суперлига Србије, 5. коло
Југовић - Спартак Војпут 22 : 27

Рукометаши Југовића су поражени у дуелу са екипом Спартака, која је далеко мотивисаније и орније ушла у овај ''меч истине'', након којег је свима постало јасно да ће се Каћани грчевито борити за опстанак, а Суботичани за пласман у плеј - оф.

Гости су много ангажованије започели утакмицу, играјући плитку, али врло жустру зону, у којој је доминирао изузетно ангажовани Илија Петровић. Каћани нису имали организатора игре, који би ''промешао карте'', али су, захваљујући бравурозним интервенцијама голмана Андрића и успешним реализаторским умећем са крилних позиција, Врговића и Марића, дуго одржавали резултатску равнотежу.

Средином првог полувремена разбранио се и голман гостију Абаџић, који је у чвор везао нападаче домаћих, вечерас доста безидејне и конфузне, очигледно превише респектујући искусног голмана Суботичана.

У последњој минути првог полувремена Каћани су имали напад за резултатско поравнање, али су га траљаво извели и на крају примили гол. У другом полувремену нити једна, нити друга екипа нису пружиле неку посебну игру, ипак, гости су, за нијансу, мање грешили и правовремено постизали голове за очување резултатског преимућства.

У овом сусрету пообедио је колектив и изражена жеља гостију да у Каћу освоје бодове.

314 Прегледа