30.10.
ТУРНИР ПРИЈАТЕЉСТВА У КАЋУ
Драги гости из Дортмунда

Рукјометни клуб ''Југовић'' је био домаћин и технички организатор Турнира пријатељства Нови Сад - Дортмунд 2017, посвећеног трајним пријатељским везама између градова Новог Сада и Дортмунда.

Симпатични гости из Дортмунда први пут су гостовали у Каћу пре две године. Препуни сјајниих утисака, ове године су дошли у изузетно добром саставу, састављеном од талентованих 13-огодишњака. Били су репрезентативни и веома захвални гости и, у такмичарском смислу, оставили изванредан утисак.

Традиционално, екипу из Дортмунда представљају господин Гинтер и госпођа Мира Бесте, изузетно ангажовани и срдачни спортски и друштвени радници.

Екипа из Дортмунда је на крају освојила друго место, а селекција ''Југовића', која броји 20 момака, представила се такође у лепом светлу, уливајући оптимизам Каћанима, који верују да на сцену долази нова рукометна младост из Каћа, која наставља славну традицију претходних генерација ''Југовића''.

Данас је делегацију и екипу из Дортмунда угостио помоћник градоначелника Новог Сада за спорт и омладину, господин Огњен Прибићевић. Сусрет је протекао у изузетно пријатној атмосфери.

340 Прегледа