08.04.
Величанствено издање Каћана
ПАРТИЗАН - ЈУГОВИЋ 25:28 (18:17)

Каћани су вечерас остварили изласка на европску сцену вредну победу над екипом ''Партизана'', која је, као домаћин, знатно појачана у односу на почетак такмичарске сезоне, словила за фаворита.

Рукометаши ''Југовића'' у првом полувремену су играли веома добро, али само у фази напада. У одбрани су деловали неодлучно и бојажљиво, а голмани каћког суперлигаша били су неми посматрачи акција после којих је београдски тим давао голове.

Свима у дворани било је јасно да би језичак на ваги у корист Каћана могао бити репрезентативни чувар мреже Дејан Милосављев. И, кренуло је нашег Деју, који је ''замандалио'' свој гол, скидајући, са лакоћом, шутеве противничких играча из свих могућих позиција. Сјајно су га пратили саиграчи, претварајући његове изванредне интервенције у резултатски плус, тако да су домаћи рукометаши последњи резултатски прикључак имали средином другог полувремена.

У тим тренуцима храбри тренер Марковић вешто је ''мешао карте'', дајући шансу свим играчима који су овако важну утакмицу могли да изнесу на својим плећима. Шипка, Милосављев, Белош и саиграчи мирно су привели утакмицу крају, остваривши изузетно важну победу, која представља најлепшу позивницу љубитељима рукомета у Каћу и околини да у суботу дупке напуне трибине дворане ''Храм'' и тако се захвале својим љубимцима на борбености, хтењу и енергији коју само рукометни Каћ поседује.

652 Прегледа