19.04.
Плеј - оф, 4. коло
ВОЈВОДИНА - ЈУГОВИЋ 33:24

 

Каћани су, очекивано, доживели пораз у дуелу са шампионом државе, на његовом терену. Ипак, рукометаши ''Југовића'' имају право на оптимизам и задовољство, пошто је ''Раднички'' на свом терену нанео пораз екипи ''Спартака'', чиме су небескоплави остали у мртвој трци са Суботичанима у борби за пласман у СЕХА лигу.

Следећа утакмица могла би представљати одскочну даску за ''Југовић'', пошто се ''Металопластика'' ове сезоне није наиграла рукомета против Каћана. С друге стране, сасвим је разумљиво за очекивати да ће ''Војводина'' савладати ''Спартак'' у Суботици.

Изабраници Николе Марковића ће већ од следеће недеље заиграти себи својствени ''атомски рукомет'', јер само тако, дајући од себе и више него што објективно могу, ''каћки тићи'' ће остварити свој европски сан.

Најистакнутији појединац у редовима ''Југовића'', на утакмици у Новом Саду, био је стамени ''ђетић'' Никола Перовић.

Посебно поглавље ове утакмице били су навијачи ''Југовића'', који су својим љубимцима пружили подршку за пример. Мењају се времена, околности и навике, али једно ипак остаје – ''Југовић'' и његови навијачи.

Уосталом, Каћ је место у којем живи освајач европског купа, који зна како се на међународној сцени проноси слава Каћа, Новог Сада, Војводине и Србије.

660 Прегледа