10.10.
Драма у завршници сусрета у Каћу
ЈУГОВИЋ - МЕТАЛОПЛАСТИКА 21:21 (14:8)

Од готовог Каћани су у завршници сусрета направили својеврсну вересију, уместо да, при вођству над немоћним противником, од 20:12 у 48. минуту сусрета, меч приведу ка мирној завршници, на радост својих Каћана.

''Југовић'' се резултатски одлепио у 19. минуту, стекавши предност од четири гола разлике, да би Милосављев, Врговић и Павловић, пре свих, одличном игром допринели да небескоплави средином другог полувремена стекну голему резултатску предност од чак осам голова. Али, по принципу ''сам свој мајстор'', најпре је Роберт Селеши, без потребе, фаулирао противничког играча и трећи пут добио искључење на два минута, да би му се ускоро придружио и Павле Павловић, па су Каћани били принуђени да се упусте у безглаву јурњаву са Шапчанима и у таквој игри за тили час истопе огромну резултатску предност.

Нису се рукометаши домаћих успели вратити у ритам ни у 55. минуту, када је Ивановић искључен на 2+2 минута, при вођству ''Југовића'' 22:20. Покушаји Лисице и Павловића да затресу противничку мрежу нису уродили плодом, па су Шапчани до краја сусрета стигли до изједначења, на крају не успевајући да реализују и напад за потпуни резултатски преокрет.

Имали су Каћани последњи напад на утакмици и могућност да стигну до победе, али, када у 12 минута постигнете само један гол, тешко је очекивати да ћете у самој завршници поправити утисак. И овај сусрет је протекао у знаку сјајног голмана Дејана Милосављевића, којем се у другој половини другог полувремена прикључио колега на другој страни, Иван Максимовић, низом успешних интервенција вративши у живот саиграче.

643 Прегледа