31.01.
Одлична игра и у Суботици
СПАРТАК ВОЈПУТ - ЈУГОВИЋ 28 : 28

 

Нестрпљиви су били Суботичани у жељи да се у што краћем временском року реванширају Каћанима за пораз у текућем припремном периоду. Но, и овога пута рукометаши ''Југовића'' су били доминантан супарник, држећи резултатско преимућство у већем делу сусрета.

Обе екипе су наступиле у најјачим саставима, без импровизације и експеримената. Тренер Врговић је вешто користио све расположиве снаге, јер ''Југовић'' на располагању има две комплетне поставе, које равноправно могу изнети терет утакмице. То је та предност Каћана у односу на Суботичане и, уверени смо, на остале суперлигашке екипе.

Осам минута пре краја утакмице ''Југовић'' је имао предност од четири гола разлике, али је тада у редовима Каћана прорадио традиционални каћки алтруизам захвалног госта, који домаћина, у оваквим приликама, респектује као домаћина, па је сусрет окончан без победника.

Храбри још једно добро издање ''Југовића'', поготово што небескоплаве у пролећној полуетапи очекују утакмице са противницима који се тренутно на табели налазе испред Каћана, са Металопластиком, Пожаревцем, Црвеном Звездом и Слогом.

Следећа акција је утакмица са шампионом ''Војводином'', у уторак у Новом Саду, а потом учешће на традиционалном меморијалном турниру у Врбасу, у част некадашњег аса југословенског рукомета Драге Јововића. Првог дана турнира, у суботу, састају се ''Југовић'' и ''Црвенка'', а потом ''Врбас'' и ''Црвена Звезда'' из Београда. Победници из ових мечева ће се у недељу састати у финалном сусрету.

563 Прегледа