25.03.
Суперлига Србије, 22.коло
ЈУГОВИЋ - МОРАВА 26 : 20 (13 : 10)

Коначно је полетни састав ''Југовића'', у правом смислу те речи, био свој на своме.

Од првог тренутка Каћани су заиграли максимално мобилно, настојећи да рационално користе лопте у фази напада и затворе путеве ка свом голу.

Замајац екипи представљао је сјајни, вижљасти рефлексаш међу стативама, Зоран Андрић, који је вечерас остварио невероватних 20 одбрана, за сваку своју годину по једну.

Игром ''Југовића'' командовао је сјајни тандем Лисица – Каран, изванредна комбинација младости и искуства. Веома покретљив у нападачким акцијама био је млади Врговић, који је постао покретач свих акција у нападу своје екипе.

Почетком другог полувремена Плањани су се примакли са минуса од 3 на минус од само једног гола и то је било све што су вечерас могли учинити у Каћу.

Чак ни рашивена брада изванредног пивотмена Ратковића није спутала његове саиграче у настојању да, коначно, разгале своју публику.

Импоновало је вечерас наглашено залагање знатно измењеног састава ''Југовића'', чији играчи су показали да је Каћ и даље чврста рукометна тврђава. Нису се млади рукометаши у плавим дресовима дали збунити нити честим пресингом Плањана, играли су зрело, са само једним циљем, да нађу најједноставнији пут до противничке мреже.

357 Прегледа